Logo Magister
20BO3637

Werken bij

Het Linde College maakt onderdeel uit van stichting Simant. Wanneer je bij Simant komt werken, bieden wij jou perspectief: een werkomgeving met voldoende uitdagingen, professionele ruimte en verantwoordelijkheden.

Wij zijn op zoek naar collega’s die willen meedenken en meegroeien in een veranderende omgeving. Die willen werken in teams, want die vormen het hart van onze organisatie. Teams waarin je de ruimte krijgt voor ontwikkeling en het nemen van initiatieven. Waarin je samen met je collega’s werkt aan dat ene doel: elke dag opnieuw nóg beter onze leerlingen begeleiden op weg naar hun toekomst.

Kijk voor alle vacatures binnen de stichting op simant.nl.

Kwalitatief goed en duurzaam onderwijs

Noorderwijzer

Simant maakt deel uit van het samenwerkingsverband Noorderwijzer. Noorderwijzer is een samenwerkingsverband tussen 14 vo-schoolbesturen, 1 mbo-bestuur en 3 leraren-opleidingen uit de regio Drenthe. Zij hebben hun handen ineengeslagen om kwalitatief goed en duurzaam onderwijs in de krimpende regio te (blijven) bieden en het dreigende lerarentekort aan te pakken. Een samenwerking waarbij verbinding en ontwikkeling centraal staat. Oftewel: samen groeien in tijden van krimp. 

Samen opleiden

Opleidingsschool Noordermarke

Binnen opleidingsschool Noordermarke werken we met werkveld en instituut samen aan de duurzame ontwikkeling van goede, gelukkige en vakbekwame docenten die hun leerlingen leren, inspireren en motiveren om hun plek te vinden in een inclusieve samenleving waarin ieder individu gelijke rechten en kansen heeft om actief mee te doen.

Opleidingsschool Noordermarke is een partnerschap van SG Eekeringe en RSG Tromp Meesters in Steenwijk, het Linde College in Wolvega, Roelof van Echten in Hoogeveen, Vincent van Gogh in Assen en Beilen, Carmelcollege en Esdal College In Emmen en Hogeschool Windesheim Zwolle.

Volg ons op social media