Logo Magister
DWF LCW 110321 T9A7831 1600X1067

Welkom op het Linde College!

Zit je in groep 8? Dan sta je voor een belangrijke keuze: naar welke school ga ik volgend jaar? Het is belangrijk dat je kiest voor een school waar jij je prettig voelt. Wat wil jij graag leren en doen, welke talenten en vaardigheden wil je ontwikkelen? Op deze site maak je kennis met het Linde College. Gedurende het schooljaar organiseren we verschillende activiteiten en voorlichtingen, zodat je ook in het écht de school leert kennen. Graag tot ziens!

 

Al het onderwijs onder één dak

Over onze school

Op het Linde College kun je terecht voor alle richtingen van het vmbo, havo en vwo (atheneum). Alle lessen bieden we aan in hetzelfde gebouw. Dus praktijk en theorie onder één dak. Dat is best uniek in de regio en daar zijn we trots op! Voor jou betekent dit dat je klasgenoten van de basisschool blijft ontmoeten die een andere leerweg gaan volgen. Bijvoorbeeld in de pauzes, bij projecten of sportdagen.

Persoonlijk contact, kleine teams

Op het Linde College heb je met meer docenten en leerlingen te maken dan op de basisschool. We vinden een goede en persoonlijke begeleiding van al onze leerlingen belangrijk. Daarom hebben we het onderwijs kleinschalig georganiseerd. De school bestaat uit vier overzichtelijke afdelingen. Wij werken met kleine en voor ouders/verzorgers en leerlingen herkenbare teams van docenten. Hierdoor kunnen we alle leerlingen de persoonlijke aandacht geven die zij nodig hebben om goed te kunnen presteren.

Je kunt bij mij terecht voor vragen over mijn vak, wiskunde, maar ook als je iets anders wilt bespreken.
Je kunt bij mij terecht voor vragen over mijn vak, wiskunde, maar ook als je iets anders wilt bespreken.
Meneer Schrijver: je kunt bij mij terecht voor vragen over mijn vak wiskunde, maar ook als je iets anders wilt bespreken.
Wat kies jij?

Extra aandacht

We besteden op onze school veel aandacht voor techniek, sport, cultuur en ondernemen. Kies bijvoorbeeld voor het Technasium of kom bij het schoolorkest. Ook kun je in de brugklas keuzevakken volgen. Bijvoorbeeld Koken & Bakken, Kunst, Techniek & Design of extra sportlessen.

Wij dagen je graag uit om jouw talent te ontwikkelen. Alles te leren wat je wilt leren. Zo helpen we je het beste uit jezelf te halen en te ontdekken wat je goed kan en leuk vindt. Want leren is belangrijk, maar we willen ook graag dat je een leuke tijd bij ons op school hebt!

Volg ons op social media