Logo Magister
Linde College 58 1600X1067
Een school kiezen

Maak kennis met het Linde College

Een school kiezen waar jij je thuis voelt is belangrijk. Gedurende het schooljaar kun je op meerdere momenten langskomen om kennis te maken. Elk jaar maken we voor leerlingen van groep 8 het magazine @Linde. Je ontvangt dit via de basisschool, maar je kunt het ook hier online lezen.

Magazine @Linde
DWF LCW 110321 T9A7739
Draai een dagje mee

Doe-dag

In oktober nodigen we je uit voor een doe-dag bij ons op school. Met je klas kom je dan naar het Linde College op een 'gewone' schooldag. Je kunt zo goed de sfeer proeven en natuurlijk gaan we ook wat doen. Je kunt meedoen aan verschillende lessen van nieuwe vakken zoals scheikunde, Engels of techniek. Je ontvangt een uitnodiging via de basisschool. Woon je wat verder weg? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom! Laat een berichtje achter via het contactformulier en we plannen jouw doe-dag. 

Open huis

Kom langs!

Op donderdag 2 februari 2023 is het Open Huis. Je bent dan van harte welkom met je ouder(s)/verzorger(s) om de sfeer te proeven, kennis te maken met de school, nieuwe vakken en docenten. Ook zijn er allemaal leerlingen die je graag meer vertellen en laten zien! Je ontvangt via de basisschool nog een uitnodiging voor het Open Huis.

DWF LCW 111521 T9A9446 1600X1067
Volg ons op social media