Logo Magister
Linde College 58 1600X1067
Een school kiezen

Maak kennis met het Linde College

Een school kiezen waar jij je thuis voelt is belangrijk. Misschien heb je ons online Open Huis al bezocht en je ingeschreven voor de online voorlichting. Nu is het ook mogelijk om een echte rondleiding door de school te krijgen! We zijn super blij je te mogen ontvangen!

Heb je het magazine @Linde al gelezen? Je ontvangt hem via de meester of juf van groep 8. Woon je wat verder weg en wil je er wel graag een ontvangen? Vul dan je gegevens in op het contactformulier. Online kan via onderstaande knop. 

Magazine @Linde
Rondleiding door de school

Kom langs!

Wil je graag nog een keer langskomen om onze school te bekijken? We leiden je graag een keer rond samen met je ouder(s)/verzorger(s). Klik op de knop hieronder om je gegevens achter te laten. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een moment te plannen.

Persoonlijk antwoord op jouw vragen

Online voorlichting

Stel jouw vragen in een persoonlijk gesprek met een medewerker van onze school. Misschien wil je meer weten over het Technasium, de extra ondersteuning die we bieden of de sportklas SmartMove. Meld je via onderstaande knop aan en geef je vraag of vragen vast aan ons door. We koppelen jou en je ouder(s)/verzorger(s) dan aan een medewerker die jullie vraag zo goed mogelijk kan beantwoorden.

Natuurlijk mag je ook al je vragen stellen via ons contactformulier

Elise 1
Volg ons op social media