Logo Magister
Linde College 58 1600X1067
Draai een dagje mee

Doe-dag

Op woensdag 7 en donderdag 8 december kun je langskomen tijdens een Doe-dag. Met je klas kom je dan naar het Linde College op een 'gewone' schooldag. Je kunt zo goed de sfeer proeven en natuurlijk gaan we ook wat doen. Je kunt meedoen aan verschillende lessen van nieuwe vakken zoals scheikunde, Engels of techniek. Je ontvangt een uitnodiging via de basisschool. Woon je wat verder weg? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom! Laat een berichtje achter via het contactformulier en we plannen jouw doe-dag. 

DWF LCW 110321 T9A7739

Informatieavond Technasium en Big Picture Learning

Op dinsdag 17 januari 2023 organiseren we een extra informatieavond voor ouders/verzorgers over het Technasium (voor havo/vwo) en Big Picture Learning (voor basis/kader). Tijdens deze avond gaan we nog wat dieper in op deze twee vormen van onderwijs.

Open huis

Donderdag 10 november konden leerlingen uit groep 8 een kijkje nemen op het Linde College. Het was voor het eerst sinds twee jaar dat leerlingen en hun ouders/verzorgers weer uitgenodigd konden worden voor het Open Huis. Het werd een gezellige en druk bezochte middag en avond. 

Heb je het Open Huis gemist of wil je nog een keer graag onze school bezoeken? Neem dan contact met ons op en we leiden je graag rond!

DWF LCW 111521 T9A9446 1600X1067
Volg ons op social media