Logo Magister
Danielwenzel Lindecollege 230316 T9A3349 1600X898
Algemeen
21 maart 2023

Spetterende PodiumAvond

In een volle kantine met enthousiast publiek traden meer dan 50 leerlingen en medewerkers van het Linde College donderdagavond op tijdens de PodiumAvond. Zang, dans en muziek in allerlei stijlen kwamen voorbij. Naast leerlingen, betraden ook medewerkers het podium. Voor het eerst trad de docentenband op en ook nieuw was het onderdeel The Masked Teacher. Het publiek moest raden welke medewerkers van de school verkleed een act opvoerden.  

De PodiumAvond is een jaarlijks evenement van de school waaraan iedereen mag meedoen. “Een verrassend groot aantal leerlingen meldde zich dit jaar aan voor het Open Podium. Als Cultuurprofielschool is dit één van de activiteiten die we organiseren. Het is natuurlijk fantastisch dat zoveel leerlingen meedoen en komen kijken. Net als hun familie en vrienden” aldus Karen Wisselaar docent en cultuurcoördinator. De presentatie en het licht en geluid was deze avond ook in handen van leerlingen.   

In de pauze verkochten leerlingen allerlei zelfgemaakt lekkers: mocktails, frisdrank, fudge, cupcakes en brownies. In totaal bracht dit ruim € 630 op. De volledige opbrengst gaat naar de  stichting Muziekids. Deze stichting maakt het verblijf van kinderen in ziekenhuizen zoals de Tjongerschans, en zorginstellingen fijner door middel van muziekbeleving in Muziekids Studio’s en troubadours.  

Volg ons op social media