Logo Magister
Lindecollege 052523 T9A9467 1600X1067 1600X1067 (1)
7 en 8 december

Doe-dagen groep 8

De sfeer proeven op een gewone schooldag? Dat kan tijdens de doe-dag. Je komt dan een ochtend of middag met je eigen klas naar het Linde College. Met je klasgenoten volg je een paar lessen. Je wordt hiervoor uitgenodigd via de basisschool.

Woon je wat verder weg en wil je wel graag komen naar een doe-dag? Neem dan even contact met ons op en dan maken we een afspraak. Je bent van harte welkom!

23 januari 2024

Informatieavond ouders/verzorgers

Op dinsdagavond 23 januari 2024 is er een informatieavond voor ouders/verzorgers van leerlingen uit groep 8. Tijdens deze avond gaan we wat dieper in op:

Binnenkort kunnen ouders/verzorgers zich hier aanmelden voor deze informatieavond. Eerder al vragen? Neem gerust contact met ons op!

7 februari 2023

'Kleintje' Open Huis

Heb je ons Open Huis gemist of wil je nog een keer komen kijken? Kom dan langs tijdens het 'Kleintje' Open Huis. Op woensdagmiddag 7 februari ben je van harte welkom met je ouder(s)/verzorger(s). Jullie krijgen dan een rondleiding waarin we jullie de school laten zien. Natuurlijk kun je dan ook je vragen stellen. 

Keuzevakken voor groep 8

Zit je in groep 8? Dan ben je op woensdagmiddag welkom om mee te doen met een keuzevak! Je kunt zo een vak volgen dat je niet op de basisschool krijgt. Of een vak waar je nieuwsgierig naar bent of beter in wilt worden. Het is jouw keuze! Daarnaast kun je zo alvast even kijken hoe deze vakken op het Linde College worden gegeven. 

Ontdek het Linde College

Magazine @Linde

Speciaal voor leerlingen in groep 8 maakten we het magazine @Linde! Eind 2023 verschijnt de nieuwste editie. Tot die tijd kun je hier het magazine van vorig jaar lezen. Er staat info in over onze school, wat er allemaal te kiezen valt en wat handige tips en weetjes. 

Zit je in groep 8, dan krijg je het nieuwste magazine eind dit jaar via de basisschool.

Volg ons op social media