Logo Magister
Linde College 1 1500X1200

Ouderavond klas 3 theater Smoar

Deze week besteden we op school aandacht aan het project 'Ik dacht het niet' van educatief Theater Smoar. Naast workshops voor leerlingen hoort hier ook een ouderavond bij.

In dit project worden leerlingen uit alle derde klassen geconfronteerd met onderwerpen zoals groepsdruk, keuzes maken, nee-zeggen en genotmiddelengebruik.

Naast de voorstellingen en workshops voor leerlingen, is er ook een ouderavond over dit onderwerp. U bent van harte uitgenodigd om op woensdagavond de theatervoorstelling en informatiebijeenkomst bij te wonen. 

Na de theatervoorstelling is er een informatief gedeelte in samenwerking met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Zij geven uitleg over ontwikkelingen op het gebied van alcohol, drugs en andere genotmiddelen. Ook staan we stil bij de effecten op en gevaren voor jongeren. U krijgt handreikingen hoe u als ouders/verzorgers kunt bijdragen aan het voorkomen van vroegtijdig gebruik en het signaleren van ongezond gedrag. Tot slot krijgt u ook tips hoe u deze onderwerpen bespreekbaar kunt maken met uw kind(eren). 


Volg ons op social media